Herlaer 3
5071KR
Udenhout

KVK 17230675
BTW NL001781994B10
IBAN NL09KNAB0256530890

About

JVIT is een onderneming van mezelf; Juul van Iersel, samen met mijn vriendin woonachtig in het rustige Udenhout (tussen Tilburg en Den-Bosch).

Tijdens mijn studie Informatica (HTS) ben ik als medewerker technische dienst bij een computerzaak gaan werken, om de hardware kant van de IT te leren kennen. Tijdens deze periode heb ik her en der wat websites aangelegd (PHP, ASP, Access, MySql), waarbij ik in een later stadium ook de hosting en domeinaanvraag ben gaan verzorgen. Bij het behalen van mijn HBO diploma wist ik dan ook, dat dit de richting was die ik verder op wilde.
Daardoor ben ik bij een automatiseringsbedrijf terecht gekomen, die een webgebaseerd product ontwikkeld. Bij dit project heb ik mijn kennis van SQL Server (2000 / 2005) tot op een professioneel niveau weten te brengen. AJAX, JavaScript en XML zijn ook veel toegepaste technieken die ik tijdens de afgelopen periode heb opgedaan.
Als rode draad door dit verhaal loopt het volgen van cursussen: stilstand is namelijk achteruitgang (zeker in de wereld van de IT, waar alles toch al zo snel gaat). Voor de behaalde certificeringen, zie CV.

Naast de bezigheden in het vakgebied houd ik me ook graag bezig met voetbal en hardlopen, om toch de nodige beweging te krijgen. In het weekend tijd doorbrengen met vrienden op het terras of in de kroeg is ook welkom op zijn tijd. Als ik thuis ben, draai ik graag een plaatje ter ontspanning.

Voor meer informatie over de voltooide projecten verwijs ik graag naar de Links  pagina. Het tijdspad dat ik bewandeld heb, is te vinden onder CV . Wilt u meer over de werkzaamheden of mogelijkheden bij JVIT weten, kijk dan even op de Contact  pagina.

Met vriendelijke groet,

Juul van IerselMicrosoft Certified Technology Specialist (MCTS) Enter The World of IT